Nieuwe behangafdeling Rozema Coatings in Farmsum

FARMSUM - Rozema Coatings aan de Seendweg 18-20 in Farmsum heeft een compleet nieuwe behangafdeling. Die is gerealiseerd in een aanbouw van 50 vierkante meter met veel daglicht.

Het bijna vijf jaar bestaande bedrijf heeft al een sterke positie in de markt verworven op het gebied van verven, coatings, gereedschappen en bedrijfskleding. En eigenlijk is de behangafdeling een logisch vervolg, vindt manager Schelte Meijer die al ruim 40 jaar ervaring heeft in de branche. „Veel mensen denken dat we voornamelijk in de zakelijke markt actief zijn, maar de winkel is ook zeker bedoeld voor particulieren.”

Die kunnen op het gebied van behang te kust en te keur. Rozema Coatings heeft liefst 200 behangboeken liggen, met in totaal zo’n 40.000 soorten behang. En dat allemaal van kwaliteitsmerken als Voca, Noordwand, Eijffinger, Marburg en Dutch.

Schelte Meijer en zijn collega Lex Bueneker geven graag advies over hun royale assortiment „En mensen kunnen de boeken ook mee naar huis nemen,” vertelt Meijer. „We hebben best veel natuurlijk licht in de zaak, maar de kleuren lijken vaak thuis net weer even anders. Indien gewenst kunnen we ook bij de mensen thuis komen voor advies.”