EMMTEC services breidt uit met nieuwe vestiging in Delfzijl

DELFZIJL - EMMTEC services heeft onlangs een nieuwe vestiging in Delfzijl geopend. De opening is gedaan door Cor Zijderveld, voorzitter van de belangenvereniging Samenwerkende Bedrijven Eemsdelta.

Het bedrijf ondersteunt bedrijven bij het uitvoeren van hun bedrijfsprocessen op het gebied van technische onderdelen, - diensten, laboratorium en logistiek. Dit doet zij vanuit het emmtec Industry Businesspark in Emmen. EMMTEC services is onder andere actief in de chemische industrie, de overige maakindustrie, de energiesector en openbre diensten.

De vestiging in Delfzijl is gevestigd in het Eemsmondgebouw aan de Duurswoldlaan. De flinke toename van werkzaamheden in de Eemsdelta en de wens vanuit EMMTEC services om dichter bij de opdrachtgevers te zijn, heefthet bedrijf doen besluiten om deze vestiging te openen. „Ook wij zien natuurlijk de potentie van deze regio en daar willen we graag ons steentje aan bijdragen,” zegt directeur Hendrik van der Ploeg. “We zijn hartstikke trots op onze nieuwe vestiging en we hopen onze activiteiten in deze regio flink uit te breiden.”