De Jong Vitaal depot uitlenen hulpmiddelen

DELFZIJL - Om de inwoners van Noord-Oost Groningen, het Hogeland en Midden-Groningen te kunnen voorzien in het lenen en huren van zorg- en welzijnshulpmiddelen, is De Jong Vitaal aan Sikkel 23 in Delfzijl gestart met een depotpunt met hulpmiddelen voor uitleen in samenwerking met Joerns Healthcare.

In veel gevallen kan men de hulpmiddelen gratis lenen, de zorgverzekeraar vergoedt de kosten. Men kaan in de winkel bij De Jong Vitaal, online of telefonisch een aanvraag doen bij Joerns Healthcare en direct het aangevraagde product meenemen vanuit de winkel. Grote hulpmiddelen, zoals bedden, AD-matrassen en tilliften, zullen door Joerns Healthcare de volgende (werk) dag thuis worden bezorgd. Ook voor spoedleveringen kan men bij De Jong Vitaal terecht en zij helpen u verder.

Hulpmiddelen die onder de uitleen vallen zijn onder andere: rolstoelen, zorgbedden, toiletverhogers, douchestoelen en toiletstoelen.

Naast de uitleen via Joerns Healthcare verzorgt De Jong Vitaal ook de verhuur van een aantal hulpmiddelen, zoals krukken, rollators, looprekken en een borstkolf.

De Jong Vitaal is partner van Handicare trapliften. Men kan er een vrijblijvende afspraak maken met een adviseur van Handicare.

De Jong Vitaal biedt ook een breed aanbod van hulpmiddelen die men kan kopen. Meer informatie: www.dejongvitaal.nl.