Tafelronde 69 – Fivelgo doneert €1500,- aan Roeivereniging Neptunus

DELFZIJL - Tafelronde Fivelgo heeft een cheque van €1500,- overhandigd aan het bestuur van Roeivereniging Neptunus. Dit was de opbrengst van een goede doelen veiling tijdens een galadiner voor het 60-jarige lustrum van deze serviceclub.

De donatie komt ten goede aan de roeivereniging uit Delfzijl, nadat deze door brand is getroffen, waarbij op 7 december de volledige vloot en het verenigingsgebouw verloren is gegaan.

Om als vereniging door te gaan is er meer geld nodig, meer dan het verzekeringsgeld dekte. Roeivereniging Neptunus is daarom een geefactie begonnen, doneren kan via de volgende link: https://www.geef.nl/nl/actie/help-roeivereniging-neptunus-uit-de-brand/donateurs

Tafelronde 69 – Fivelgo is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar. Opgericht in 1958, ondersteunen zij al meer dan 60 jaar lokale, goede doelen met serviceacties of steken zelf de handen uit de mouwen.

Roeivereniging Neptunus bestaat dit jaar 52 jaar en heeft naast de sportieve component en het gezelligheidsaspect, ook een historische waarde voor Delfzijl. Zo organiseert de vereniging jaarlijks de internationale roeiwedstrijden tijdens de Pinksterfeesten in Delfzijl.