DiepTriest viert 20-jarig bestaan in Ten Boer

Ten Boer - De smartlappenband DiepTriest viert zijn 20-jarig bestaan met een optreden op zaterdag 28 november in de Tiggelhal in Ten Boer.

Er is ook een optreden  op 19 maart 2016  in Huize Maas in Groningen. Die  locatie in Ten Boer is niet zo maar gekozen. Ooit ontstond er de vereniging Vrienden van DiepTriest. Na een zeer geslaagd optreden in The Old Farm, de toenmalige plaatselijke jongeren sociëteit, was het halve dorp 'vriend van DiepTriest'. Zelfs het bestuur werd later grotendeels gevormd door mensen uit Ten Boer.. Sindsdien treedt de band er zeker eens in de twee jaar op. Reden genoeg dus om het feest daar te vieren. Bovendien is Ten Boer en omstreken wel even toe aan een feestje na al het bevingleed, vandaar dat het Loket Leefbaarheid van de NAM zich opgeworpen heeft als een van de sponsoren.

Meezingfeest

En als klap op de vuurpijl komt zanger Burdy ook nog langs. Het gaat een ouderwets Meezingfeest worden en alle oude typetjes komen langs. Kaarten a 12,50 zijn te koop bij de Tiggelhal en The Read Shop in Ten Boer of via internet:  www.dieptriest.nl. De zaal gaat open om 20:30 uur.