Zin om te schrijven? De Schrijversvakschool helpt

Groningen -   Ben je nieuwsgierig? Hou je van schrijven? Wil je beter leren schrijven? Dan kun je komend schooljaar alle kanten op bij de Schrijversvakschool Groningen. Donderdag 27 augustus is er een open dag in Groningen.  

Aan de afdeling non-fictie in Groningen van de Schrijversvakschool Groningen kan je met ingang van dit schooljaar lessen volgen in bloggen en mixed media. Daarnaast biedt de school een basiscursus journalistiek aan en een cursus voor gevorderden. Daarnaast biedt de school een jaartraject Verhalende journalistiek.

Docenten zijn onder meer Harm van den Berg, Inki de Jonge en Bram Hulzebos.

De school geeft gratis kennismakingslessen: op maandagavond 24 augustus in Zwolle en op donderdagavond 27 augustus in Groningen. Aan het einde van de les licht Pauline Durlacher, initiatiefnemer en directeur van Schrijversvakschool Groningen, het programma voor het komende schooljaar toe. Beide lessen beginnen om 19.00 uur en zijn gratis; reserveren is gewenst.

 Schrijversvakschool Groningen verzorgt opleidingstrajecten in fictie en in non-fictie. Er zijn mogelijkheden voor wie begint met schrijven, voor wie zich breed wil ontwikkelen, en voor wie in een specifiek genre geïnteresseerd is of juist zakelijk wil leren schrijven. Ieder niveau kent toelatingseisen en voorwaarden. De student kiest de zwaarte en werkdruk van het programma.

Graag reserveren via 06 14771011 of per mail via contact@svsgroningen.nl.