Donatie Paardensportvereniging SeO

Schildwolde -  Afgelopen zaterdag 13 juni mocht het bestuur van Paardensportvereniging SeO uit Schildwolde namens het Vriendenfonds van de Vriendenloterij Juul Verver en haar familie, bestaande uit mama Thora, papa Jurjen en zus Flo in Hellum een cheque overhandigen met een waarde van €2000,00 om te besteden aan een  vakantie met elkaar. Dit alles in bijzijn van vele familie en vrienden.

Bij Juul werd 2 jaar geleden, toen ze 5 jaar was, leukemie geconstateerd. En heeft in die twee jaar heel wat behandelingen moeten ondergaan. Afgelopen 10 juni was haar laatste behandeling en kan zij beginnen aan haar volledige herstel samen met haar familie. Om deze periode af te sluiten werd er een feestje gegeven met vele familieleden, vrienden, klasgenootjes en anderen die de afgelopen periode zeer belangrijk voor Juul en het gezin zijn geweest.
Om de overhandiging een extra feestelijk tintje te geven, had het bestuur van SeO Roel de Vries uit Siddeburen gevraagd om hen per koets, met daarvoor een zwarte Groninger merrie, naar het desbetreffende adres in Hellum te rijden. Na uitreiking van de cheque mocht de familie Verver nog even een ritje met de koets maken."