Natuurvoedingswinkel Jouw Biovoeding naar de Waterstraat

DELFZIJL - De natuurvoedingswinkel Jouw Biovoeding is nugevestigd aan de Waterstraat 41. Tegenover Kaashuis van Dijk is een uitgebreid assortiment met biologische levensmiddelen te vinden.

Silvia Wilken heeft haar winkel alleen op maandag gesloten. Het assortiment is uitgebreid met onder andere New Care voedingssupplementen, verse groente en fruit. Er is regelmatig Duits brood en Jouw Biovoeding is een afhaalpunt van Ekoplaza.nl. In de winkel is de grootste keuze in de omgeving aanwezig in soepen van de Kleinste Soepfabriek..

In de winkel wordt een praktijkruimte ingericht die als flexplek gebruikt wordt. Op woensdagmiddag kuan men een afspraak maken bij Aafke Wildeboer van Pedicurepraktijk Oldambt voor de voetverzorging. Aafke is Medisch Pedicure en Voetreflexologe. Mensen met diabetes kunnen een vergoeding krijgen voor een voetbehandeling. Voor meer informatie of het maken van een afspraak met Aafke: 06 41 62 76 24.

Silvia Wilken is nog in gesprek met anderen om ook gebruik te maken van de flexibele werkplek. Er komt ook een kapster gebruik gaat maken van de flexplek.