Farmsum prolongeert titel Delfdam 35+ toernooi

APPINGEDAM - De voetballers van de v.v. Farmsum hebben, net als vorig jaar, het Delfdam 35+ toernooi gewonnen

De finale in sporthal Eelwerd in Appingedam was een kopie van 2018 en wederom was DVC Appingedam 1 de tegenstander.Ook deze keer waren de Damsters niet opgewassen tegen de Farmsumers die met liefst 4-0 wonnen.

Farmsum wist ook, net als afgelopen jaar, eerst in de halve finale af te rekenen met NEC Delfzijl 1. De rood-gelen wonnen deze wedstrijd met 2-1. DVC Appingedam 1 wist zich ten koste van Wagenborger Boys te plaatsen voor de finale. Zes seconden voor het slotsignaal van deze wedstrijd wisten de Damsters de winnende 2-1 op het scorebord te zetten.

Bij de vrouwen ging de eerste titel van het Delfdam toernooi naar de vrouwen van DVC Appingedam. Zonder puntverlies waren ze in de competitie de vrouwen van Poolster en Holwierde de baas.

De Ko Groot bokaal, de prijs voor de ploeg met de meeste doelpunten, ging naar DVC Appingedam 3. Zij scoorden in hun 9 wedstrijden 27 keer.

De wedstrijd tussen de gemeente Delfzijl en de gemeente Appingedam ging opnieuw naar Appingedam. Zij waren hun collega’s uit Delfzijl met 2-1 de baas. Eindstand heren