Gratis celzout gezichtsanalyse

LOPPERSUM - Drogisterij Ten Have aan de Hogestraat in Loppersum biedt donderdag 14 februari een gratis consult van 30 minuten aan door een Celzouttherapeut.

Celzouten zijn minerale verbindingen zoals die van nature in ons lichaam voorkomen. Een deel van de mineralen die we via voeding binnen krijgen wordt in de natuurlijke spijs- en stofwisselingsprocessen zo vaak ‘verkleind’ dat inzet op celniveau mogelijk wordt. Ze zijn een onmisbare schakel in de ontwikkeling, instandhouding en uitdrukkingsmogelijkheden van het menselijk lichaam.

Als er door omstandigheden minder opname of meer inzet en uitscheiding van minerale zouten is, kan daardoor een disbalans van beschikbare werk en bouwstoffen voor de lichaamsweefsels ontstaan. Een balansverstoring kunnen we aan allerlei signalen herkennen zoals voortduren moe zijn; iets niet zo lang meer vol kunnen houden; moeilijker kunnen ontspannen; vaker gestrest; slechter gaan slapen; sneller van slag zijn; of het steeds weer terugkeren van dezelfde klachten en ongemakken.

Men kan bellen voor een afspraak via: 0596-572751.