Barber King opent aan Hoofdstraat Hoogezand

HOOGEZAND - Het ambacht van het knippen en scheren van mannen staat weer volop in de belangstelling. Om die reden ging Jan Willem de Koning een jaar lang naar de Barber School in Amsterdam om daar het vak van barbier volledig te leren. Afgelopen vrijdag opende hij officieel de nieuwe barbershop in Hoogezand onder de naam Barber King.

Bij Barber King kun je niet alleen terecht voor een strak kapsel of goed verzorgde baard, maar ook voor allerlei goede verzorgingsproducten en zelfs sneakers en kleding. Jan Willem: „Het is een plek geworden zoals mannen dat graag zien: Strak, industrieel, grote TV en hippe producten."

Met deze nieuwe stap verlaat hij de zaak van zijn vrouw Betty, die onder de naam Hairstyle Queen verder gaat met de salon op de vertrouwde locatie aan de Boomgaard.

In de afgelopen twee maanden is keihard gewerkt om het pand van Barber King aan de Hoofdstraat 46 klaar te maken voor de start in januari. Met een grote BBQ op de stoep en een paar flinke kratten met door sneeuw gekoeld bier werd de opening van deze 'mencave' een feit.

Meer info: www.barber-king.nl