Grote prijsuitreiking Huis & Hypotheek Appingedam

DELFZIJL - Huis & Hypotheek Appingedam heeft donderdagavond in de Centrumkerk in Delfzijl de grote prijsuitreiking gehouden naar aanleiding van het 15-jarig bestaan.

Er ging voor bijna 5000 euro aan prijzen uit. De hoofdprijs, een reischeque ter waarde van 1500 euro, ging naar de familie Geurts. De tweede prijs, een reischeque van 500 euro, was voor de familie Zigterman-Rustenburg en de derde prijs, een reischeque van 250 euro, werd gewonnen door de heer Marks.

Alle 330 relaties die in het jubileumjaar 2018 een hypotheek hadden afgesloten via Huis & Hypotheek kwamen in aanmerking voor één van de prijzen. De actie was een geweldig succes en zorgde mede voor beste jaar ooit in die 15 jaar.

Notaris mevrouw Bolken van Emmius Delfzijl had bij een eerdere trekking al 31 relaties aan een prijs gekoppeld. Die hebben allemaal een prijs ontvangen. Voor 16 van hen was er een diner voor twee bij Paviljoen Overdiep in Appingedam en 15 relaties ontvingen een privé sauna-arrangement bij Boerderij de Westerlinden in Ten Boer.

Op donderdag was er een tweede trekking waar iedereen weer aan mee deed om de drie grootste prijzen te verdelen.