NDC mediagroep partner van Alles is gezondheid...

Lemmer - NDC mediagroep is officieel partner geworden van Alles is gezondheid.... AIG is het nationale preventie programma gericht op een beweging die leidt tot een gezonder en vitaler Nederland. Binnen dit programma maken ondernemers, overheden en organisaties afspraken over de bijdrage die zij zullen leveren aan een gezonder Nederland. 

 Algemeen directeur Dina Boonstra van NDC tekende gisteren in het beweegcentrum in Leeuwarden een pledge waarmee de samenwerking officieel werd bekrachtigd.
Deze pledge is een publieke verklaring waarmee een organisatie belooft zich te willen verbinden aan de doelstellingen van Alles is Gezondheid… en daaraan zal bijdragen door gerichte activiteiten uit te voeren.
​ Er zijn landelijk meer dan 600 bedrijven en instellingen aan Alles is gezondheid... verbonden. ​NDC gaat een bijdrage leveren door middel van alle producten en platformen die we onder het merk Gezondheid&co hebben, zoals een bijlage bij de dagbladen, de pagina Gezondheid in de weekbladen, de publieksacademies, de internetsite en het interactief forum. Daar komt in het najaar van 2016 nog een groot Gezondheid&co event bij. Een beurs in Martiniplaza voor consument en professionals.