Bouw MFC Siddeburen kan van start

SIDDEBUREN - De bouw van het Multi Functioneel Centrum aan de Oudeweg 70 in Siddeburen gaat op vrijdag 1 februari om 15.00 uur van start met het onthullen van het bouwbord door wethouder Anja Woortman.

Onlangs ontving de Stichting MFC Siddeburen het goede nieuws dat de NAM akkoord is met de aanpak van versterking van het kerkgebouw. Inmiddels zijn de gebouwen eigendom van de stichting en is de planning voor de (ver)bouw opgestart.

De afronding van de laatste benodigde documenten is zover gevorderd, dat er definitief kan worden begonnen met de voorbereiding en de bouwwerkzaamheden. Na het officiële startmoment wordt van 15.30 uur tot 18.00 uur de mogelijkheid geboden aan de inwoners van Siddeburen tot bezichtiging én koop van de verschillende aangeboden roerende zaken uit de kerk (zoals de zitbanken) en Rehoboth.

Op zaterdag 2 februari tussen 09:00 uur en 12:00 uur kunnen belangstellenden nog terecht voor de laatste mogelijkheid om spullen te kopen én af te halen. De opbrengst van deze verkoop wordt gebruikt voor de inrichting van de verschillende zalen in het nieuwe MFC.

Tevens kan men zich tijdens de verkoop laten informeren over het vernieuwde gebouw en de geplande werkzaamheden.