Jonge ondernemers halen smeermiddelen uit Denemarken

SIDDEBUREN - De studenten Julian Bijman en Rowan Poort uit Siddeburen zijn hun eigen onderneming Lindemann Nederland gestart. Zij zijn officieel importeur en leverancier van additieven en smeermiddelen van Lindemann Performance Products uit Denemarken.

Op dit moment worden de producten aleen verkocht in Scandinavië en België. Bijman en Poort hebben de bevoegdheid om dit als enige bedrijf naar Nederland te importeren.

Voor iedere branche hebben zij een oplossing: auto’s, marine, industriële machines, agrarische machines en fietsen. De additieven en smeermiddelen hebben ontzettend goede weerstand verminderende eigenschappen en zijn ontwikkeld met een unieke formule van hoogwaardige kwaliteit. Het geheim zit hem in de samenstelling van de stoffen.

De jonge ondernemers zijn zich ervan bewust dat zowel additieven als smeermiddelen veelvuldig op de markt te vinden zijn. Op basis van kwaliteit en ervaringen van klanten hopen zij een plekje op de Nederlandse markt te veroveren. „Op dit moment hebben wij vier wederverkopers, maar we hopen dit snel te kunnen uitbreiden,” laat het duo weten.