Percussion & Brass Event met zangeres Laura Fygi

DELFZIJL - In Theater De Molenberg in Delfzijl wordt vrijdag 8 februari om 20.15 uur de tweede editie gehouden van het Percussion & Brass Event, met onder meer zangeres Laura Fygi.

In de grote zaal staat bezoekers een avond hoogstaand slagwerk- en blaasmuziek te wachten. Er zijn optredens van het Nederlands Politie Orkest uit Driebergen, het slagwerkensemble van Koningin Wilhelmina uit Delfzijl en de steelband van het Nederlands Politie Orkest.

Het 25-koppige slagwerkensemble van Koningin Wilhelmina, dat meervoudig Nederlands kampioen en Open Europees kampioen is, verzorgt een indrukwekkend programma met werken die nog nooit in Nederland zijn uitgevoerd. Ook schuiven er solisten aan, ook op viool.

Het Nederlands Politie Orkest, het muzikale visitekaartje van de Politie Nederland, brengt het indrukwekkende programma Politie in Beeld, met medewerking van de bekende zangeres Laura Fygi. In Politie in Beeld, met live muziek van het 55-koppige symfonisch blaasorkest, wordt het werk van de politie uitgebeeld, met voice-over van Elly Lust. Tijdens het changement zal in de foyer de steelband van het Nederlands Politie Orkest een optreden verzorgen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via theater De Molenberg. Meer informatie is verkrijgbaar via theater De Molenberg en via www.kon-wilhelmina.nl