Extra lezing fotograaf Wilco van der Laan: Kijk op ’t Roegwold

STEENDAM - Natuurgebied ’t Roegwold is prachtig. Dat blijkt uit het werk van fotograaf Wilco van der Laan. Hij geeft donderdag 24 januari om 20.00 uur een lezing in het Podiumcafe Peter en Leni in Steendam.

Door het overweldigende aantal aanmeldingen is er intussen een extra avond ingelast. De tweede lezing vindt plaats op zaterdag 26 januari om 20.00 uur. .

Volgens Wilco ligt et fraaie werk niet alleen aan zijn eigen fotografische kwaliteiten, maar vooral aan de kwaliteiten van het gebied zelf. Hij heeft met eigen ogen mogen zien hoe rijk de biodiversiteit is geworden met de komst van ’t Roegwold. Wilco’s persoonlijke doel met zijn natuurfoto’s is te laten zien dat er in onze omgeving ‘meer is dan de haas, ree en fazant’.

Het wordt een interactieve lezing voor Dorpsvereniging Steendam. Van der Laan vertelt aan de hand van zijn werk over z’n diepgewortelde passie voor de fotografie en z’n persoonlijke bewondering voor de natuur van ‘t Roegwold. Wat leeft en groeit er allemaal voor bijzonders in dit natuurgebied? Waarom is dit zo’n uniek en belangrijk gebied in de regio? Hoe laat je de natuurpracht zo goed mogelijk over komen op een foto? Wat drijft Wilco als fotograaf? Dat zzijn vragen die aan de orde komen.

De lezing is interessant voor zowel fotografie- als natuurliefhebbers.

Aanmelden kan via: info@peterenleni.nl of 0598-430575.