Schubert’s Winterreise met Gevorg Aperánts in kerk Opwierde

APPINGEDAM - Schubert’s Winterreise, de nummer 1 op de Hart en Ziellijst 2018 van Radio 4, staat op zondag 27 januari om 20.00 uur op het programma in de kerk van Opwierde in Appingedam.

De prachtige melancholische stem van de uit Armenië afkomstige tenor Gevorg Aperánts en het pianospel van pianist Pepijn van Vilsteren, dat de luisteraar tot in de ziel raakt, sluiten zo natuurlijk op elkaar aan dat het versmelt tot een ware eenheid.

Het doet de luisteraar even alles vergeten en neemt hem of haar mee in Schubert’s muzikale verhaal dat door deze twee kunstenaars wordt verteld.

Zij nemen u mee op reis… De reis van een afgewezen jongeman; een zoektocht naar zichzelf…

Gevorg Aperánts is in Appingedam geen onbekende. Hij groeide voor een belangrijk deel op in de Fivelstad. Hij werd voor het eerste bekend door zijn optreden in het tv-programma Una Voce Particolare en besloot niet lang daarna het conservatorium te gaan doen om zijn passie te volgen. Gevorg woont tegenwoordig in Hannover in Duitsland. Met Van Vilsteren maakt hij een toernee door Nederland, met onder andere optredens op inspirerende locaties in Zwolle, Amersfoort en Amsterdam.

De voorverkoopadressen zijn: Primera aan Dijkstraat 71 en Cigo Overdiep aan Overdiep 4 in Appingedam. De kaarten zijn ook te boeken via: www.klassiekemuziek.nl/schubert-winterreise.

Daarnaast zijn de kaarten ook bij de ingang te verkrijgen.

Meer informatie:www.gevorgaperants.com