Meer samenwerking HTG en Werkplein Fivelingo

APPINGEDAM - Samen met Werkplein Fivelingo zorgt HTG ervoor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een begeleide manier mee kunnen draaien in het arbeidsproces. HTG biedt voor de deelnemers werkplekken aan op het gebied van verpakking en verwerking in hun logistieke proces.

De samenwerking tussen HTG en Werkplein Fivelingo bestaat inmiddels ruim twee jaar en is onlangs versterkt met nieuwe afspraken. Voorheen was de samenwerking gebaseerd op detachering, maar door nieuwe contracten is er nu doorlopend ruimte voor maar liefst 22 personen die gezamenlijk 11 volle banen vervullen. Een nieuwe mijlpaal, die dan ook feestelijk gevierd werd.

Ken Lageveen (COO) hierover: „We zijn erg trots op onze nieuwe collega’s en de samenwerking met Werkplein Fivelingo. Op deze manier zijn wij in staat om een positieve bijdrage te leveren aan de werkgelegenheid in regio.”

De samenwerking is voor alle partijen een win/win situatie. Het geeft HTG de kans om een maatschappelijke bijdrage te leveren, het helpt Werkplein Fivelingo haar doelstellingen te realiseren en bovenal geeft het de deelnemende mensen de gelegenheid om op een positieve, enthousiaste en leerzame manier deel te nemen aan de maatschappij.

HTG is een toonaangevende wereldwijde distributeur in sterke drank en gezondheids- en schoonheidsproducten.