Lezing Rineke Dijkinga in Kabzeël : ik heb er mijn buik vol van

APPINGEDAM - Rineke Dijkinga komt donderdag 24 januari naar Appingedam. Rineke is orthomoleculair therapeut en een autoriteit op het gebied van gezonde voeding en gezondheid. Ze heeft nationale bekendheid door haar boeken (weten van (h)eerlijk eten, op weg naar meer energie, alles draait om je hormonen), geeft lezingen en is een begrip aan menig keukentafel.

Op uitnodiging van Gerda van Bruggen verzorgt ze een lezing over voeding en leefstijl. Gerda is binnen praktijk Persona te Appingedam werkzaam als orthomoleculair epigenetisch therapeut. Ze behandelt mensen met uiteenlopende gezondheidsklachten zoals gewrichtsklachten, obstipatie, slecht slapen, prikkelbare darmsyndroom, ziekte van Crohn, overgewicht, diabetes, fibromyalgie. In haar werk ziet ze meer en meer de relatie tussen genoemde klachten en voeding.

Ook Rineke Dijkinga, werkzaam als orthomoleculair therapeut houdt zich al meer dan 15 jaar hiermee bezig. Toen Gerda haar vroeg om een lezing te verzorgen in Appingedam was ze direct razend enthousiast aldus Gerda. „Maar ik ook ik. Het slaat naadloos aan binnen mijn werk en juist ook de visie van onze praktijk. Namelijk om mensen meer te informeren hoe belangrijk voeding is voor een goede gezondheid. Rineke gaat in deze lezing nader in hoe belangrijk voeding is voor je darmen en je totale gezondheid. Haar thema is: koester je darmen. Hoe voeding bijdraagt tot het ontwikkelen van gezondheidsklachten. Maar ook welke voeding je juist meer energie geeft en daardoor zorgt voor een goede gezondheid.”

De lezing vindt plaats in MFC Kabzeël in Appingedam op donderdagmiddag 24 januari a.s. Tijdens de pauze zijn er tal van ondernemers op gezondheidsgebied die hun producten aanbieden en is er een hapje à la Rineke.

Kaarten reserveren kan via: https://personapraktijk.nl.