De Cabaret Poel in Middelstum

MIDDELSTUM - De Culturele Raad Middelstum heeft weer een prachtig en gevarieerd programma samengesteld voor het voorjaar van 2019 in Vita Nova. Ze starten het seizoen op 12 januari om 20.15 uur met De Cabaret Poel, met Vier Keer Leuk.

Verder bestaat het programma uit: Marjolein Meijers; Frank Westerman; Vocaal Ensemble Provocale en een Kroegentocht met muziek en poëzie

In de voorstelling Vier Keer Leuk spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. Het gaat om finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaret Poel iseen nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Sanneke van der Meulen zingt in bands, speelt piano en schrijft eigen liedjes. Thjum Arts praat met een droogkomische stijl over alledaagse zaken en combineert dat met zijn filosofische, maatschappelijke kijk. Remy Evers zal zijn ideale wereld tonen. Absurdistisch, kinderlijk, energiek, fysiek en een vleugje engagement zijn de meest passende woorden bij deze cabaretier. Hiske Schipper is docent Nederlands en is daardoor beland in een geheel nieuw universum met heel veel pubers die alleen in een voorzetselvoorwerp geïnteresseerd zijn als je het als seksspeeltje kunt gebruiken, bijzonder excentrieke collega’s, bij wie je vaak al kunt ruiken welk vak ze geven en ouders die hoe dan ook altijd gelijk hebben.

Reserveren kan via: info@cultureleraad-middelstum.nl of telefoon 0630433200.

Voor meer info: www.cabaretpoel.nl.en www.cultureleraad-middelstum.nl.