Lintjesregen Delfzijl

DELFZIJL - Burgemeester Gerard Beukema heeft dinsdag vijf Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Ze zijn allemaal Lid in de Orde van Oranje Nassau geworden.

De heer A. Velis heeft als vrijwlliger veel gedaan voor de Voetbalvereniging NEC Delfzijl (tot juli 2014 VV Neptunia).

Mevrouw A.G. Jansma-Kamstra heeft zich verdienstelijk gemaakt bij de Gereformeerde Kerk Delfzijl en de Stichting Christelijk Primair Onderwijs Noordkwartier.

Mevrouw G.H. Doornbos-Oomkes heeft vrijwlligerswerh gedaan voor de Zwemvereniging Eemsrobben, de Stichting Zeebad te Delfzijl, de Stichting Recreatiepark AquarOm, de Stichting Muzeeaquarium en basisschool De Munte in Termunterzijl.

De heer Rijnsbergen is hoofd laboratorium bij Delamine in Farmsum. Naast zijn werk is als vrijwlliger actief geweest bij de Supportersvereniging van FC Groningen en lid van de Raad van Toezicht en Advies van FC Groningen.

Mevrouw S.A. Udema-Slijm heeft zich ingezet voor de kerk en begraafplaats Uitwierde, was raadslid van de gemeente Delfzijl, actief voor Bewonersvereniging Landenbuurt, Wijkbelangen Delfzijl Noord, de projectgroep Groen voor Rood in Delfzijl en de Stichting Bewonersbedrijf Delfzijl-Noord.