Mooiste anti-poepbordjes

LOPPERSUM - De stichting Loppersum Speel! heeft maandag de prijzen uitgereikt voor het ontwerpen van de mooiste poepbordjes.

Verleden jaar heeft Loppersum Speel! de speeltuin Assieshof in Loppersum volledig vernieuwd en bij de opening hiervan is een wedstrijd uitgeschreven om het mooiste anti-hondenpoepbordje te ontwerpen. Er kwamen verschillende ontwerpen binnen en de keuze was zo moeilijk dat de stichting besloot om drie ontwerpen te gebruiken voor de bordjes.

De ontwerpen van Dennis Maring, Phileine Dallenga en Iris Olthof waren de mooiste. Hun tekeningen zijn inmiddels overgezet naar zeer fraaie anti-hondenpoep bordjes. Op de foto laten de kids trots hun bordjes zien. Nu maar hopen dat het effect heeft.

De speelplekken worden heel erg goed bezocht door de kinderen uit Loppersum. Zaterdag krijgt de speeltuin Assieshof een kleine opfrisbeurt. Het onkruid moet worden gewied en er moet een groot aantal kuub zand onder de speeltoestellen worden gesleept. Ook zullen er twee schommels worden vervangen.

De stichting heeft buurtgenoten opgeroepen mee te helpen om deze klus te klaren. Elke hulp is welkom, de start is om 9.00.