Avondvierdaagse Spirit in Delfzijl

DELFZIJL - De wandelsportvereniging Spirit houdt de 68e editie van de Avond Vier Daagse wandeltochten in Delfzijl van maandag 6 tot en met donderdag 9 juni.

Spirit heeft ook dit jaar weer getracht er een aantrekkelijk geheel van te maken door een aantal routes aan te passen op de juiste lengte, alsmede om de mooiste plekjes in en rond Delfzijl in de routes op te nemen.

Zoals gebruikelijk is de start van dit grootste recreatieve, sportieve evenement iedere avond op de Burg. Boeremalaan, terwijl het start- en inschrijfbureau is gevestigd in de sporthal De Ringen in Delfzijl-west.

Er kan gewandeld worden op de 5, 10 en 15 km.-afstand en de starttijden zijn voor de 10 en 15 km. lopers de eerste drie avonden vanaf 17.30 uur en de 5 km. vanaf 17.45 uur.

Via de voorinschrijving hebben zich al ruim 600 deelnemers gemeld. Tot en met vrijdag 3 juni kan dit nog via: www.wsvspirit.nl.

Anders kan men terecht op woensdag 1 juni van 15.00 tot 17.00 u. in de kantine van de sporthal De Ringen.Natuurlijk is het ook nog mogelijk om zich in te schrijven op de eerste wandeldag op 6 juni, vanaf 16.30 uur in de kantine.

Op donderdagavond 9 juni vindt vanuit het Borgshof in Farmsum om 20.00 uur weer de traditionele intocht plaats naar het sportpark Centrum, onder begeleiding van vier muziekkorpsen.