Verhaal Anita Larkens in Kwade Zaken

BEDUM - Tijdens de Spannende Boeken Weken geeft de Bibliotheek tot en met 19 juni een exclusief cadeau aan haar nieuwe leden: de bundel Kwade zaken met daarin 16 spannende verhalen van misdaadauteurs en prominente strafpleiters. Eén van die verhalen is geschreven door thrillerauteur Anita Larkens uit Bedum. Voor haar verhaal ‘De eerste moord’ werkte zij samen met strafrechtadvocaat mr. Heiko Eckert.

In de bundel zijn grote namen te vinden van strafpleiters die regelmatig in de media optreden. Anita heeft gekozen voor kantoor Eckert Van Linde Van der Zee Advocaten te Groningen. „Er werd gevraagd of ik niet wilde gaan voor een bekendere naam uit het westen des lands, maar dit is nu juist een kans om te laten zien dat wij als professionals niet onderdoen voor de Randstad. Heiko Eckert is een advocaat met geruchtmakende zaken op zijn naam, zoals de Groningse HIV-zaak en de Fokkinga-zaak. En ik ben inmiddels ook geen onbekende meer in boekenland.”

Van Anita verschenen inmiddels twee thrillers: Schaduwdochter en De betrokkenen. In november verschijnt haar volgende boek: De dagen.