Wethouder Prins opent ’t Geuzen Houkje

MIDDELSTUM - Wethouder Pier Prins van de gemeente Loppersum heeft zaterdag de geheel vernieuwde speeltuin ‘t Gezen Houkje aan de 2e Barthold Entensweg in Middelstum geopend.

“Als je dit soort zaken samen aanpakt dan kunnen er hele mooie dingen ontstaan,” vertelde hij in zijn toespraak. „Om de leefbaarheid van dorpen in stand te houden is dit heel belangrijk”

Prins opende de speeltuin samen met de familie Alfred Zuidhof. Er werd een prachtig bord onthuld met daarop de naam van de vernieuwde speeltuin. Margriet Zuidhof had deze naam bedacht en werd tot haar grote verrassing naar voren gehaald om de openingshandeling te verrichten.

Er is een prachtige eigentijdse maar vooral veilige speeltuin ontstaan. Dankzij een groot aantal sponsoren ( Gemeente Loppersum, Rabobank, Koor Rinkel, SNS Fonds, Marenland en het loket leefbaarheid) werd dit allemaal mogelijk gemaakt.

Het bestuur van buurtvereniging De Geuzenhörn is een aantal jaren met dit project bezig geweest en kan dan ook met recht trots zijn op deze mooie speeltuin.