Studio Tapila2 met twee teams naar WK

APPINGEDAM - Twee van de vijf demoteams van Studio Tapil2 hebben zich zaterdag tijdens de UDO Masters streetdance wedstrijd in Attractiepark Slagharen geplaatst voor het WK in Glasgow.

Het oudste team Sa2ration had zich eerder al gekwalificeerd voor het WK Streetdance deed voor de fun mee in Slagharen. Zij dansten in de hoogste categorie Over 18 advanced tegen overweldigende teams. Het toppunt van de dag was het optreden van Oppor2nity. Zes jonge gemotiveerde en talentvolle meiden die hun danskunsten met succes op het podium wisten te vertonen. Ze wonnen welverdiend de derde prijs in de categorie under 18 novice in een veld van elf teams. Naast deze mooie prijs hebben ze zich voor het eerst geplaatst voor het WK in Glasgow Schotland. Een totaal onverwachte prestatie en mogelijk kunnen de meiden mee met Sa2ration om in augustus Nederland te vertegenwoordigen in Schotland.

Het jongste en nieuwste demoteam En2rage wist na vijf trainingen al een spetterend optreden te geven in de categorie under 14 beginners. Ze vielen net buiten de prijzen. De meiden van Infa2ated en de jongens van Meant2be wisten ook geen prijs in de wacht te slepen.