INQAR Dallinga stelt bus beschikbaar voor Homeride

WAGENBORGEN - Autoverhuur stelt voor het team van Ronnie Zoer uit Wagenborgen een bus beschikbaar voor de Homeride.

Het echtpaar Zoer heeft twee dochters, Danique (15) en Fleur (12). Danique is meervoudig complex gehandicapt. Door de handicap van Danique maken zij al jaren gebruik van de aangepaste vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Maar om alle huizen van het Kinderfonds draaiende te houden is er veel geld nodig, geld dat bijeen gebracht wordt door sponsoren, giften, erfenissen en door het organiseren van evenementen zoals Homeride.

HomeRide is een uniek wielerevenement dat op zaterdag 25 en zondag 26 juni voor de zesde keer wordt gereden. In 24 uur voert de 500 kilometer lange tocht met 65 teams met 800 wielrenners langs verschillende Ronald McDonald huizen van Maastricht naar Groningen.

Het team, HolidayHomeRiders, van Ronnie Zoer bestaat in totaal uit 17 personen uit alle delen van het land, met 10 fietsers, 6 chauffeurs/teambegeleiders op 3 auto’s en 1 masseur.

„Met ons team gaan 3 auto’s mee, waarvan 2 bussen,” vertelt Ronnie Zoer. „Eentje is van een teamgenoot vanuit het zuiden en onze bus die INQAR beschikbaar stelt.”

Tijdens de tocht moeten er minimaal twee fietsers op het parcours zitten, voor de overige fietsen en bagage is een bus nodig.

De aankomst op de Vismarkt in Groningen is rond 12.00 uur.