Nieuwe outfit jubilerend T.C. Marte Meo

DELFZIJL - T.C. Marte Meo viert haar 25 jarig jubileum. Deze zomer zijn de leden van Marte Meo in nieuwe clubkleding gestoken.

De drogisterijketen Bewust Winkelen als hoofsponsor en racefietsspecialist Klaas Groen uit Garrelsweer als subsponsor hebben er voor gezorgd dat de fietsers uit Delfzijl en wijde omgeving duidelijk herkenbaar hun rondjes door Stad en Ommeland kunnen maken.

Marte Meo is een begrip in toerfietsend Delfzijl en wijde omgeving. Het hele jaar door zijn leden van Marte Meo op de fiets te vinden. In Groningen, Drenthe, Friesland en ver buiten de regio. Klassiekers als de Amstel Goldrace en Parijs-Roubaix staan op de palmares van enkele leden. Maar ook de rondjes van 50 kilometer staan op het programma.

De kleding werd zondag officieel gepresenteerd bij drogisterij De Oleander in Appingedam. Na een kop koffie werd er in rustig tempo 70 kilometer door de omgeving gefietst. ’s Middags is het 25-jarig bestaan gevierd tijdens een barbecue bij één van de oprichters van T.C. Marte Meo in de tuin. In de schuur waren vele (oude club) wielershirts te zien.

Iedereen die van fietsen houdt is welkom bij T.C. Marte Meo. Van april tot oktober is er elke week een clubavond op dinsdag. Elke zondagochtend wordt een clubrit gemaakt of een georganiseerde tocht gereden.