Autobedrijf Dingemanse wordt Autobedrijf Hebels

HELLUM - Met ingang van 1 januari 2017 neemt Adriaan Hebels autobedrijf Dingemanse in Hellum over.

Adriaan is nu chef werkplaats bij het autobedrijf . Toen bekend werd dat de huidige eigenaar Jarno Dingemanse het filiaal in Hellum wilde verkopen om zich volledig te richten op zijn autobedrijf in Appingedam hoefde Adriaan Hebels niet heel erg lang na te denken. Hij wilde wel verder met het autobedrijf in Hellum. “Ik werk al 8 jaar met veel plezier bij dit bedrijf . Het is een echte dorpsgarage en ik ken de klanten en hun auto’s.”Daar komt bij dat ik de laatste tijd al verantwoordelijk was voor het reilen en zeilen in het Helmster filiaal.”

Adriaan Hebels heeft meer dan 10 jaar ervaring in de autobranche. Begonnen als eerste monteur is hij nu werkzaam als chef werkplaats, technisch specialist, APK keurmeester en opleider van jonge monteurs. Hij heeft veel ervaring met alle merken auto’s en is in het bijzonder gespecialiseerd in Franse, Duitse en Japanse merken.

Voor de klanten verandert er weinig. “We blijven een dorpsgarage met kwaliteit en service voor een goede prijs. Men kan nog steeds bij ons terecht voor de APK, in- en verkoop van auto’s, diagnose en reparatie van alle merken en schadeafhandeling. Vanaf 1 januari zal dus alleen de naam van het bedrijf veranderen, maar voor de rest merken de klanten er weinig van.”