Boerenavond bij Kluswijs Hamminga

UITHUIZEN - Kluswijs Hamminga in Uithuizen houdt vrijdag de Boerenavond.

De avond is voor iedereen. Een avond met veel belevenissen en gezelligheid en als klapper op de vuurpijl: 20% korting op het hele assortiment ( zie voorwaarden in de advertentie). De nodige leveranciers van Kluswijs Hamminga zijn aanwezig voor het verstrekken van informatie over diverse producten. Zo is er in de werkplaats een demonstratie lassen met een Tico apparaat, waarmee je ook aluminium kunt lassen. En men kan zijn ketting gratis laten slijpen.

Voor de kinderen is een leuke speurtocht uitgezet , waar leuke prijzen mee zijn te winnen. De LCN club Nederland (landbouwminiaturenclub) toont een grote collecte miniatuur landbouwmachines. Iedereen kan zich vergapen aan de oldtimer tractoren op de parkeerplaats.

De muzikale omlijsting is in handen van zanger Stevan Bloema.

Ook andere ondernemers zijn betrokken bij deze bijzondere avond. Zo zullen Het Tubhuis, drainagebedrijf Hamminga/Combidrain , hoveniersbedrijf De wilde Appel, zorgboerderij Golden Raand met een ijscokar, Toyota Lantinga, Assurantiekantoor Woldendorp, Abiant en Tiekstra dienstverlening aanwezig zijn om iedereen van informatie te voorzien. Van Zwol aardappelen laat zien hoe je heerlijke patat kan bakken van Groningse aardappelen.