Christmas Gala Dinner show​ in Evenementenhal

DELFZIJL - De muziekvereniging Koningin Wilhelmina, de gezamenlijke dansscholen in het Eemsmondgebied en de Evenementenhal Delfzijl houden zaterdag 17 december de eerste ​​Christmas Gala Dinner show.​ ​.

De in kerstsfeer omgetoverde Evenementenhal gaat om 19.00 uur open voor een groots opgezette avond met veel bekende kerstmuziek, een uitgebreid diner en alle gelegenheid om in kerstsfeer te dansen. De kerstmuziek wordt verzorgd door het harmonieorkest van Wilhelmina, The New College Band en DJ Roland Gerritsen.

Gedurende de avond is er alle gelegenheid om te dansen op een grote parketvloer. Halverwege de avond wordt een formatie-dansdemonstratie worden gegeven. Na het diner gaat de avond tot in de late uurtjes door met DJ Roland Gerritsen. Hoewel er geen formele dresscode geldt, wordt een feestelijk tenue op prijs gesteld.

Het volledige arrangement, entree, inclusief het diner met onbeperkt drankjes, kost € 28,50 per persoon. Ook zonder diner is toegang mogelijk. De entree bedraagt dan € 7,50 per persoon, inclusief een kopje koffie.

Kaarten zijn vanaf ​dinsdag ​8 november in de voorverkoop verkrijgbaar bij Kaashuis van Dijk en Dansschool Gerritsen in Delfzijl. Ook kunnen kaarten worden besteld via www.kon-wilhelmina.nl.