Winnaars IPads Huis & Hypotheek

APPINGEDAM - De eigenaren Bert Schonewille en Bert ter Harkel van Huis & Hypotheek Appingedam/Groningen hebben twee Apple IPads uitgereikt aan de winnaars van de actie Independer en Facebook onder hun nieuwe klanten.

Relaties konden voor de actie Independer een beoordeling van het kantoor geven. Naast de Ipad en waren er drie dinerbonnen voor Paviljoen Overdiep te winnen. De winnaar was hierbij Jos Verhagen uit Appingedam. De dinerbonnen gingen naar Gonny Bijl uit Ten Boer, de faamilie van de Berg uit Appingedam en Kevin Woldhuis uit Delfzijl. Op Independer staaHuis & Hypotheek nu et 60 reviews op een mooie 7.7. als beoordeling.

Bij de Facebookactie konden na een verhuizing een foto plaatsen op https://www.facebook.com/schonewilleterharkel. Voorwaarde was de T-shirts van Huis & Hypotheek op de foto gedragen moesten worden. Het leverde leuke en bijzondere foto’s op. Herman Boerema en Marloes Pot uit Appingedam wonnen. De dinerbonnen zijn uitgereikt aan Bert en Alie Bos uit Appingedam, Wouter Stalman uit Delfzijl en de heer Abels uit Groningen.