Bedrijfjes in vrachtwagengarage ESA Farmsum

FARMSUM - Vastgoed Koetze en ESA Trucks hebben vrijdag de koopovereenkomst ondertekend voor het bedrijfscomplex gelegen op het industrieterrein Farmsumerpoort.

De sinds jaren leegstaande vrachtwagengarage zal door Vastgoed Koetze worden omgebouwd tot een bedrijfsverzamelgebouw, waar het midden- en klein bedrijf de door hen gewenste ruimte kan huren. Het pand zal worden voorzien van een nieuw uiterlijk in de stijl van de andere panden van Vastgoed Koetze, zoals die op industrieterrein de Delta staan.

Inwendig zal het pand worden opgedeeld in meerdere units, hierbij wordt het mogelijk ruimtes van 125, 200 en 300 vierkante meter te huren. Grotere ruimtes zijn te creëren door ruimtes samen te voegen.

Vastgoed Koetze is ontstaan in 1999 uit Trouwvervoer Koetze, de andere onderneming van Martin en Erna Koetze. Uit behoefte aan stallingsruimte voor de trouwauto’s is het idee ontstaan zelf iets te bouwen. Door deze stallingsruimte groter te maken dan voor eigen gebruik noodzakelijk kon een deel worden verhuurd en daarmee dekking worden gecreëerd voor de kosten van de stallingsruimte.