Soul- en discoshow in de Molenberg

DELFZIJL - Big, Black & Beautiful staat vrijdag 25 november in Theater de Molenberg met de soul- en discoshow Get Up And Dance.

De zangeressen Lucretia van der Vloot, Rocq-E Harrell en Michelle David eren in dit concert de vrouwen met een show van internationale allure die boordevol blues, gospel, pop, soul en disco zit. Samen met een liveband, uitbundige kostuums, passie en power weten de dames ook in hun zesde theaterprogramma het publiek te verrassen met hun repertoire met veel bekende nummers, maar ook met kleine uitstapjes naar genres die men niet direct verwacht. “Deze avond ziet u een hoop sterke vrouwen voorbijkomen. Het is een eerbetoon aan hen die ons geïnspireerd hebben of een voorbeeld voor ons zijn. Zij krijgen een eigen moment in de show,” aldus de zangeressen.

Big, Black & Beautiful werd in 2000 door de dames opgericht. “Het is natuurlijk vrij uniek voor een meidengroep om zolang samen te zijn. Maar wij vinden elkaar echt heel erg leuk. Tijdens dit concert vertellen we ook meer over onszelf en over elkaar.”

De aanvang van Get Up And Dance is kwart over acht.