Familievoorstelling aardbevingen: Beef Mee!

HUIZINGE - In de kerstvakantie van 2016 brengen PeerGrouP, YoungGangsters en De Noorderlingen Beef Mee!, een onstuimige familievoorstelling (8+) over wat te doen als de aarde onder je voeten beweegt.

De voorstelling is te zien van woensdag 28 tot en met vrijdag 30 december en van woensdag 4 tot en met zondag 8 januari.

Groningen beeft! We schudden uit ons bed. De huizen verzakken en we kijken door de muren naar buiten. Maar wij zitten niet bij de pakken neer. Sluit je aan bij onze beweging ‘Beef Mee!’ voor het behoud van onze toekomst in Groningen. We schuwen geen enkel middel. Onder het motto ‘Ik beef, dus ik leef!’ starten we de EarthquakeExperience, een vette belevingswereld voor jong en oud die je kijk op Groningen voor altijd zal veranderen!

Beef Mee! wordt gespeeld in Plaats Melkema, een eeuwenoude kop-hals-rompboerderij in Huizinge, tevens epicentrum van de zwaarste Groninger aardbeving tot nu toe. De boerderij is vanwege de schade gekocht door de NAM en wordt aan Het Groninger Landschap overgedragen. Zij zetten alles op alles om de monumentale waarde van de boerderij te behouden.

In Beef Mee! bundelen de theatergroepen YoungGangsters, De Noorderlingen en de PeerGrouP hun krachten. Met wortels in het noorden, onstuitbaar optimisme en tegendraadse visie, staan zij garant voor een hartverwarmende voorstelling over een zeer netele kwestie.

De aanvang van de voorstelling is om 14.30 en om 19.30 uur. Op zondag 8 januari wordt er alleen om 14.30 uur gespeeld.

Tickets voor de voorstelling kosten € 12,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen. Tickets kunnen online gekocht worden via: www.peergroup.nl.

Beef Mee! wordt mede mogelijk gemaakt door Het Groninger Landschap, Bank Giro Loterij Fonds,Prins Bernard Cultuurfonds, Fonds Podiumkunsten, Provincie Groningen, Kunstraad Groningen, Gemeente Groningen en Provincie Drenthe.