Twee weken kerstshow in Spijk

SPIJK - In gebouw Elim in Spijk wordt vanaf 9 december een 14 dagen durende kerstshow gehouden.

De organisatie van de show, die elke dag van 8.30 tot 21.00 uur te bezoeken is, ligt in handen van Bloemenshop 3Borg Spijk, in samenwerking met Groenvoorziening Poort.

De zaal, verwarmd en rolstoelvriendelijk, krijgt tot en met 24 december een sfeervol kerstdecor. Op vrijdag 9 december is de feestelijke premiére vanaf 16.00 uur. Op deze avond zal ook de draaiorgel uit Zuidlaren aanwezig zijn met kerstmuziek. Uiteraard zal de kerstman ook niet ontbreken Er is een breed assortiment kerstspullen te koop, van glaswerk, rietwerk maar ook prachtige kerststukken , kerstboeketten en kerstbomen

Op woensdag 14 december word er een kerstworkshop georganiseerd . Op 16 en 17 december is er een kerstmarkt van 10.00 tot 21.00 uur. Er zijn op de kerstmarkt op beide dagen diverse activiteiten. Ook een aantal hobbyisten verkopen hun werk. Op beide avonden is er een optreden: vrijdag van Shantykoor Losdorp een optreden en zaterdag van CBS uit Spijk. Op de vrijdag 16 december is er van 18.30 uur tot 20.00 uur een workshop voor kinderen.

Tijdens de gehele kerstshow is er gelegenheid wat lekkers te nuttigen. Hiervoor is een gezellig zitje ingericht.