Commerciële Club Ventus bestaat 10 jaar

DELFZIJL - Na 10 jaar is de Commerciële Club Ventus nog steeds een bloeiende en groeiende vereniging voor ondernemers, politici en managers uit het bedrijfsleven en economie stimulerende organisaties.

Trots is het bestuur op deze mijlpaal, want waar veel netwerkclubs hun bezoekersaantallen hard terug zien lopen kan men bij Ventus nog steeds rekenen op zeer goede opkomsten bij de maandelijkse bijeenkomsten.

Die vinden plaats op bedrijfslocaties of op de vaste locaties De Bolder in Delfzijl of Hotel/Spa Spoorzicht in Loppersum. Afgelopen maand werd de verdieping van de Eems onder de aandacht gebracht met een wandeling onder begeleiding van het Groninger Landschap. Ventus is actueel, informatief en interessant. Uiteraard is ook gezelligheid belangrijk om optimaal te kunnen netwerken. Ook hier wordt veel aandacht aan besteed.

In 10 jaar tijd is er veel veranderd. Het begon nog als een Sociëteit, maar de laatste jaren is het een commerciële club, omdat het bestuur vond date en zakenclub voor iedereen bereikbaar moet zijn. Dat vind je ook terug in de voordelige lidmaatschapsbijdrage. Ventus heeft dan ook geen winstoogmerk. De opkomst van sociale media is erg leuk, maar de Ventus App, die alle leden ook gekregen hebben, is misschien wel de grootste toegevoegde waarde. Daarnaast zijn er goede ingangen bij Economic Board en vergelijkbare organisaties.

Dinsdag 13 december wordt in het Eemsmondgebouw het 10-jarig bestaand gevierd. Meer informatie op: www.cc-ventus.nl.