Kerstconcert Voices in Nicolaïkerk

APPINGEDAM - Christelijke Zanggroep Voices geeft zaterdag 17 december om 19.30 uur haar inmiddels bekende kerstconcert in een sfeervol verlichte Nicolaikerk.

Als solisten zijn dit jaar Monique van de Molen en Marianne Eringa uit Haren uitgenodigd. Verder zullen optreden: The Special Singers uit Uithuizermeeden, Chr.Dubbelmannenkwartet uit Loppersum, het Chr. Mannenkoor uit Appingedam, een samengesteld Blazersensemble en de Christelijke zanggroep Voices uit Appingedam.

De presentatie ligt in handen van Janneke Pennink, die ook uitleg zal geven over de inhoud van de liederen. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door pianist Jan Beukema en het geheel wordt gedirigeerd door Nico Dijkman. Samen vormen zij al jaren een duo en stralen zoveel enthousiasme uit, waardoor het voor de deelnemende muzikanten en zangers een groot genoegen is om mee te mogen doen.

De koren hebben zowel liederen in het Engels en het Nederlands op het programma staan en ook zullen ze gezamenlijk een aantal liederen zingen.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij: Tabakspeciaalzaak Primera, Appingedam, Tabaktief, Appingedam, Jean Christ’elle, Delfzijl en Beereboom, Uithuizermeeden.

Telefonisch reserveren kan via: Annie Dijkhuizen tel: 0596-626397 of Janneke Pennink tel: 0596-623813.