15 Jaar Truus en Marjan’s Damsterkaashuis

APPINGEDAM - Truus en Marjans Damsterkaashuis aan de Wijkstraat 71 in Appingedam viert woensdag 18 januari het 15-jarig jubileum.

In de kaaswinkel is er voor iedere klant een leuke attentie (op=op). De beide dames hebben op 18 januari 2002 hun zaak geopend. Daarmee ging een jarenlang gekoesterde droom in vervulling. „We hebben 15 jaar geleden samen toch de stap durven zetten om een kaasspeciaalzaak te beginnen,”kijken ze terug. „Na jaren zwoegen en hard werken hebben wij het uiteindelijk tot het succes weten te maken dat het hedendaags is. Met een vaste klanten kring, goede sociale contacten en een groot assortiment zijn we in staat om onze klanten service te bieden. Wij hopen nog vele jaren, op deze manier door te kunnen gaan.”

Men kan in de winkel terecht voor de Weydeland kaas, het afgelopen jaar uitgeroepen tot de lekkerste kaas van Nederland, vers gebrande noten, delicatessen, Groninger streekproducten, hapjes en salades en een leuk (verjardags)cadeau (kaasplank of een Gronings pakket).

Het kaashuis is ook al 15 jaar succesvol met kerstpakketten.