EO zoekt verhalen in Appingedam

APPINGEDAM - In het tv-programma Geloof en een hoop Liefde van de EO staat elke week een andere plaats in Nederland centraal. Dit najaar strijkt het programma een week lang neer in Appingedam en omstreken.

De opnames zijn in januari en februari en de uitzendingen zijn in de week van 20 tot en met 24 maart. Daarvoor is de EO op zoek naar verhalen. Het programma op NPO2 gaat over bijzondere verhalen van ‘gewone’ inwoners uit de plaats. Dat kan over de cultuur of typische dingen uit de plaats gaan, maar ook verhalen over geloof en daar aan gerelateerde initiatieven zijn welkom. Of bijvoorbeeld markante/opvallende mensen met een bijzondere hobby of passie, enthousiaste vrijwilligers, iemand die een bijzondere gebeurtenis heeft meegemaakt of gaat meemaken, of mensen met een bijzonder geloofs- of levensverhaal. Eigenlijk ieder ‘mooi’ mens die ‘iets’ doet of mooi kan vertellen is welkom.

Iedereen kan mensen voordragen die hiervoor in aanmerking komen. Voor reacties of vragen kan contact opgenomen worden met redacteur Tara de Wit: tara.de.wit@eo.nl.