Nieuwjaarsconcert Concordia met Erwin de Vries

MIDDELSTUM - De malletband Concordia geeft vrijdag 27 jnuari om 20.00 uur een nieuwjaarsconcert in Vita Nova in Middelstum. Speciale gast is de Groninger zanger/tekstschrijver Erwin de Vries.

Erwin heeft vaker met verschillende orkesten opgetreden, echter nog nooit eerder met een slagwerkensemble. Voor zowel band als zanger een mooie uitdaging. Erwin zal bij enkele nummers door de malletband worden begeleid, maar daarnaast zal hij ook solo optreden.

Aan deze avond doen de A- en B- band mee en het jeugdensemble van de malletband Concordia. De A band staat sinds een half jaar onder leiding van Simon Haakmeester. Op de 27e zullen zij voor het eerst samen optreden. Simon is in 2015 cum laude afgestudeerd aan het Prins Claus Conservatorium.

Zowel de B-band als het C-ensemble spelen onder leiding van Richard Gerringa. De B-band is in voorbereiding op hun deelname aan het Open Nederlands Slagwerk Kampioenschap. Zij verdedigen daar hun kampioenstitel. De band komt uit in de basisklasse en heeft de voorgaande twee edities gewonnen.