Kijkje nemen op het Dollard College

WOLDENDORP - Het Dollard College houdt van vrijdag 27 januari tot en met vrijdag donderdag 2 februari open dagen in Bellingwolde, Oude Pekela, Winschoten en Woldendorp

Kinderen uit groep 8 van de basisschool hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes maar ook andere belangstellenden zijn van harte welkom op de school.

Leerlingen kunnen op het Dollard College terecht voor tweetalig onderwijs (tto), gymnasium, atheneum, havo, zesjarige havo, mavo, vmbo, isk of praktijkonderwijs. Veel leerlingen hebben al tijdens de lessencarrousel in minilesjes kunnen proeven hoe het is op het voortgezet onderwijs. Tijdens de open dag kunnen leerlingen samen met hun ouders/verzorgers zien hoe de school eruit ziet, wat het onderwijsaanbod is en wat de mogelijkheden allemaal zijn. Er wordt informatie gegeven over verschillende opleidingen, over de aanmelding, ondersteuning en begeleiding. De school staat tijdens de open dag bol van verschillende activiteiten, leerlingen kunnen meedoen aan allerlei opdrachten of zelf proefjes doen. De docenten en huidige leerlingen laten graag zien dat naast de lessen in de klas ook veel andere activiteiten en (internationale) projecten worden georganiseerd.

De open dagen vinden in deze regio plaats in Woldendorp (daltonvestiging op woensdag 1 februari van 18.00 tot 21.00 uur

Meer informatie is te vinden op www.dollardcollege.nl.