Open Dagen Noorderpoort

DELFZIJL - Tijdens de Open Dagen van Noorderpoort op 27 en 28 januari kunnen leerlingen uit het voortgezet onderwijs samen met hun ouders/verzorgers kennismaken met docenten en studenten van de scholen van Noorderpoort.

Er wordt heel veel georganiseerd op alle onze scholen en er zijn rondleidingen en voorlichtingen. Voor ouders heeft Noorderpoort de informatie gebundeld in de ‘Ouderwijzer' (een boekje met info specifiek gericht op ouders).

Tijdens de Open Dagen krijgen toekomstige studenten en hun ouders/verzorgers niet alleen informatie over de opleiding zelf, maar ook over stages en de aansluiting van een opleiding op de arbeidsmarkt. Noorderpoort werkt hiervoor nauw samen met bedrijven in de regio.

Naast goede voorlichting is er natuurlijk op alle scholen ruimte voor sfeer. Bij Noorderpoort Kunst & Multimedia kunnen bezoekers genieten van allerlei voorstellingen. Bij Noorderpoort Euroborg Gastvrijheid & Toersime en Noorderpoort Business & Administratie word je door middel van allerlei leuke activiteiten door de school geleid onder het genot van een hapje en een drankje. Ook in de regio zijn de locaties geopend. Bezoekers zijn welkom in de gebouwen in Delfzijl, Stadskanaal,Appingedam, Assen, Veendam en Winschoten.

Kijk voor informatie over locaties en tijden op noorderpoort.nl