Humor in de kunst en Open Podium in HOP

DELFZIJL - In Kunst & cultuurhuis HOP in Delfzijl is van zaterdag 28 januari is tot en met 25 maart een expositie te zien die het beste kan worden omschreven als ‘humor in de kunst’.

De kunstenaars Angelique Boter, Ivonne Moorlag en de kunstenaarsgroep Hr. WimPe tonen cartoons, schilderijen en speelse objecten in gemengde techniek. Alle exposanten zijn werkzaam en woonachtig in Groningen.

De feestelijke opening op 28 januari is om 14:00 uur.

Op zondag 29 januari wordt er vanaf 13:00 uur een Open Podium gehouden voor alle soorten podiumkunsten: muziek, toneelacts, voordrachten, dans en al wat zich leent voor een bijzondere presentatie.

De organisatie van het Open Podium bestaat uit een groep muzikanten van kunstenaarscollectief De Draad en met HOP beschikken zij over een fantastische ontmoetingsplek voor uitvoerende artiesten en luisterend publiek. HOP beschikt over faciliteiten; ruimte, een eigen podium en uitstekende geluidsvoorzieningen.

Voor informatie en opgave kunnen belangstellenden terecht bij Kunstenaarscollectief De Draad, Peter Dijkhuis, 06-25433937 en Will Meeder, 06-45882588.

De entree is vrij.