Hans van Lier regioambassadeur ALS stichting

MIDDELSTUM - Gitarist Hans van Lier is bereid gevonden ambassadeur te worden voor stichting Groninger ALSdag, een provinciale afdeling van de landelijke ALS stichting.

Hij is daarvoor benaderd na de Blueswedstrijden in de Blauwe Schuit Winsum en voorafgaand aan het Marjan Reckers Groninger ALSdag Blues Festival 2017 In Vita Nova Middelstum op 11 februari.

Omdat Hans zijn roots heeft op het Groninger Hogeland en samen met The Sidekicks wereldberoemd is in de provincie Groningen en omstreken, was deze keuze snel gemaakt. Hans van Lier en de stichting Groninger ALSdag hebben met afgesproken elkaars activiteiten en evenementen te promoten.

Het eerst evenement van de stichting Groninger ALSdag, het Marjan Reckers Groninger ALSdag Blues Festival op 11 februari in Vita Nova in Middelstum, gaat worden uitgezonden via streaming en is tegen betaling van 10 dollar te bezoeken via de site www.concertwindow.com/9267-rocking-good-folk.

Een mooie mogelijkheid voor ALS patiënten en hun omgeving om via internet het festival te bezoeken, maar ook voor andere belangstellenden over de hele wereld, die het festival willen bezoeken en daarmee de ALS stichting willen steunen. Op deze manier hoopt de stichting nog wat extra geldelijke middelen te genereren voor onderzoek naar de ziekte ALS.

Hans van Lier op zijn beurt gaat tijdens de hoofdact, samen met Lou Leeuw & Blues Cowboys, het publiek vermaken.

Voor meer informatie over het Blues Festival en verkoopadressen kan men terecht op: www.groningeralsdag.nl.