Spelers voor voorstelling Kermis gezocht

ZANDEWEER - Beeldend Theatergroep Auth&Tiek is op zoek naar spelers en bouwers voor de grote buitenvoorstelling Kermis op 6, 7 en 8 april in Zandeweer.

Op de theaterlocatie Eissingeheem aan de Onnemaweg 49 in Zandeweer wordt woensdag 15 februari om 19.30 uur een open avond gehouden om te komen kijken en kennismaken.

Sinds 10 jaar speelt Beeldend Theatergroep Auth&Tiek op straat, voor bedrijven en instellingen, op festivals en feesten. Af en toe maken ze ook een grote buitenvoorstellingen op locatie. Tijdens Kermis wordt de herenboerderij spookhuis en er zijn verderis een schiettent waar je de doos die je raakt mag houden, een kip van Jut, een drankorgel, lachende spiegels, de levende fruitautomaat en de waarpraters. Het wordt een sfeervol verlicht terrein vol bizarre personages, mooie plekjes en fascinerende acts. Er staan al 30 spelers in de startblokken, er is een bouwploeg van 10 mensen, maar er is nog ruimte voor meer medewerkers.

Ook voor mensen die een eigen act of muziek willen brengen. Het thema nodigt uit tot grote verscheidenheid aan rollen en techniek.

Meer informatie: de website van Beeldend theatergroep Auth&Tiek, de Facebookpagina, of regisseur Ingrid Koetzier: 06 25535538.