Scoor een Boek! Experience in bieb Delfzijl

DELFZIJL - Biblionet Groningen, het Groninger Forum en FC Groningen in de Maatschappij houden inn de voorjaarsvakantie in 7 bibliotheken een middag vol voetbal en strijd.

De Scoor een Boek! Experience is onderdeel van Scoor een Boek!: het sportieve leesproject van de bibliotheek. Sinds 2016 kent dit project voor basisscholen ook een thuiseditie. De bibliotheek roept gezinnen op om de komende 8 weken thuis zoveel mogelijk boeken, kranten en tijdschriften te gaan lezen (‘scoren’). Net als in de klas wordt op een poster bijgehouden hoeveel boeken er zijn (voor)gelezen. Hiervoor kan een gratis Scoor een Boek!-poster worden afgehaald in de bibliotheek.

Van 18 tot en met 25 februari reist de Scoor een Boek! Experience langs debibliotheken in Stadskanaal, Leek, Hoogezand, Veendam, Winschoten, Delfzijl en Groningen. De middagen staan volledig in het teken van ‘scoren’. Vrijdag 24 februari gebeurt dat van 12.00 uur tot 17.00 uur in Bibliotheek Delfzijl

Op het programma staan: kennismaking met robot Dash, waar jeook mee voetballen; fragmenten van voetbalwedstrijden; balletje hoog houden; meedoen aan het FIFA-toernooi en meedenken over een nieuw boek over Arjen Robben; .

Toegang en deelname aan de Scoor een Boek! Experience is gratis. Kijk voor meer informatie op: www.scooreenboek.nl.