Ellen Dikker met buitenspel in de Molenberg

DELFZIJL - Cabaretière Ellen Dikker staat vrijdag 3 maart in de kleine zaal van Theater de Molenberg met haar vijfde soloprogramma Buitenspel.

In deze voorstelling vraagt zij zich af, wanneer iemand succesvol is. Als men in een dure auto rijdt of in een groot huis woont? Of bekend is van de televisie?

Dikker heeft niks met voetbal totdat haar zoontje wordt gescout door Ajax. Vanaf dat moment neemt haar leven een grote wending. Openhartig en vol humor vertelt zij over de wereld waarin ze is terechtgekomen en de vragen waar ze mee worstelt. Want is haar zoontje bestand tegen de harde wetten van de topsport? En hoe belangrijk is zijn succes voor haarzelf? En hoe succesvol is zij zelf? Iedereen gaat immers voor de hoofdprijs. In Buitenspel zet Ellen Dikker de spelregels naar haar eigen hand. Met eerlijke verhalen, spitse humor, virtuoze types en haar innemende persoonlijkheid bouwt zij haar universum, waarin ieder buitenbeentje een glansrol mag spelen.

Naast cabaretière en voetbalmoeder is Ellen Dikker columniste bij Het Parool. Wekelijks schrijft zij in de zaterdageditie de column De Kleine Messi over de belevenissen van haar zoontje bij Ajax.

De aanvang van Buitenspel is kwart over acht.