Tien jaar Jean Christ’elle in Delfzijl

DELFZIJL - Het was in de periode rond woensdag 22 februari feest aan de Waterstraat 70 in Delfzijl. Jean Christ’elle bestaat 10 jaar, 5 jaar aan de Noorderbinnensingel en nu al weer 5 jaar aan de Waterstraat.

Het werd een feestelijke week, klanten gaven gehoor aan de uitnodiging en bezochten de winkel met bloemen en cadeaus. en Jean Christ’elle had iedere dag een hapje en een drankje met leuke acties, De klanten konden een tas winnen van de nieuwe Tassenlijn Pauls Boutique die nieuw bij Jean Christ’elle in de collectie is en een Para Mi Pantalon met een ingeleverde kassabon. Darnaast was er nog een Facebook actie waarbij een cadeaubon ter waarde van € 100.00 gewonnen kon worden.

Jean Christ’elle hoopt nóg 10 jaar aan de Waterstraat 70 de klanten te mogen verwelkomen, met verrassende vernieuwingen zoals nu ook een eerste schoenenlijn en de nieuwste trends.

De winkel bevind zich aan de rand van het kernwinkelgebied, een prachtige winkel met veel ruimte en daardoor de mogelijkheid om modeshows te verzorgen voor vrouwenclubs en verenigingen. De modeshows kunnen in besloten kring op de maandag of ook ‘s avonds op afspraak gehouden worden.

Jean Christ’elle blijft zich ontwikkelen met meer beleving en nieuwe merken.